Billige flybilletter til USA

Vil du spare mange penge dine flybilletter til USA, så er du på helt rigtige kurs, når du har valgt at planlægge din ferie til USA selv! Hver gang dine flybilletter skal forbi et nyt firma, skal de have en del af kagen, og så bliver dine flybilletter altså dyre! (væsentlig dyre). Faktisk er det ikke svært at booke sine flybilletter til USA selv, selvom jeg godt kan forstå at man kan være bekymret for at gøre det rigtigt, når man booker sine flybilletter til USA for første gangen – men slip bekymringerne, med sund fornuft kan du sagtens booke dine flybilletter selv!

Den enkleste / billigste måde at bestille flybilletter på, er ved at bruge en af de mange “flybillet søgemaskiner”. De sammenligner priser, ruter og tider – det giver et overskueligt overblik.
Jeg har igennem tiden stødt på rigtigt mange sider der udbyder flybilletter til USA, for nogle år siden satte jeg mig for at finde de absolut billigste flybilletter fra Billund til Los Angeles, med en transit tid på max. 5 timer, perioden jeg undersøgte over var 8 måneder. De to “flybillet søgemaskiner” jeg vil anbefale, kommer vi til, men det overraskende var at prisen på billetterne kun svingede ca. 300 kr. over de første 7 måneder, – kun den sidste måned begyndte prisen at stige markant. Derfor er min erfaring at booket du senest 5 uger i forvejen, opnår du de bedste priser.

Søgemaskiner til Billige flybilletter

Nedenfor vil jeg præsentere dig for de to “flybillet søgemaskiner”, jeg altid bruger. Ofte vil man opleve at den samme tur, er prismæssigt næsten identisk, dog kan der være forskel på transitland, flyselskab og tider, og man har derfor flere muligheder at vælge imellem. Klik dig ind på nedenstående, og læs mere.

 

Gå til: Flybiletter med Momondo

Gå til: Flybilletter med Skyscanner.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *