Data og taletidskort på mobiltelefon i USA

Har du brug for data og taletid til din telefon i USA? Man skulle jo næsten tænkte at USA måtte være landet hvor data næsten er gratis, og brugen af mobiltelefon kan gøres over alt, men sådan er det ikke helt. Men med nogle små fif kan du uden problemer få gratis eller meget billigt data til din mobiltelefon, og ringe hjem fra USA. Jeg giver dig her to super smarte løsninger, en hvor du får et amerikansk SIM kort til data i USA, og en hvor du medbringer dit SIM kort fra Danmark.

Taletidskort i USA med data

Som udgangspunkt er det langt den billigste løsning at købe et SIM kort i USA når du vil bruge data i USA, da alle danske teleselskaber, på nær en som vi kommer ind på lidt senere, tager rigtig mange penge for data. Telenor tager bla. 10 kr pr. mb. i USA, hvilket vil sige at det koster omkring 30 kr. at lytte til en MP3 sang. Måske har du hørt at man ikke kan bruge et amerikansk SIM kort i en dansk telefon, eller at en dansk telefon ikke virker i USA. – Sådan er det ikke længere, og det har det ikke været i mange år. Du kan uden problem købe et simkort i USA og sætte i en dansk mobiltelefon eller ipad. Præcis lige som i Danmark kan du i USA købe et taletidskort, eller et “prepaid card”, som amerikanerne kalder det, på den måde kan du nøjes med at betale for det du tanker på kortet, og skal altså ikke lade dig binde et et abonnement i USA. I USA ligger der rigtig mange telebutikker, så det burde ikke være noget problem at finde en hvor du kan købe data og telefoni til telefonen. En af de største teleselskaber i USA hedder AT&T, som også tilbyder taletids kort eller prepaid card, som du kan benytte til data. Som udgangspunkt har AT&T 3 taletids pakker, som ligger fra 30 – 60 dollars. Alle pakkerne indeholder fri SMS og tale (BEMÆRK: kun til nummer i USA) samt fra 4 – 8 GB data, har du behov for mere, kan du for 10 dollars tilkøbe 1 GB. Efter en måned, eller når du har opbrugt din data udløber dit taletidkort, og du skal fylde nyt på kortet.

Det er super enkelt, du går bare ind i en AT&T butik, spørg efter et prepaid data kort, hvorefter du skal beslutte hvor stort det skal være. Og ekspedienterne er altid flinke til at hjælpe med at sætte det op, så det fungere når du går ud af butikken. Der er en fordel mere ved AT&T idet du også får adgang til deres hotspot på offentlige områder (og der er mange), på den måde kan du logge på deres trådløse internet og er dermed fri for at bruge af din data. Rejser du til USA en anden gang, kan du medbringe det samme SIM kort og nøjes med at fylde penge på det, istedet for at skulle købe et nyt SIM kort (Jeg har brugt det samme SIM kort på adskillige ture til USA)

Data i USA på Ipad og mobil.

Det har aldrig været lettere at få data i USA på din Ipad eller mobiltelefon! For ca. et år siden åbnede 3 mobil “3 like home” til USA.

data til mobil og ipad i USA
data til mobil og ipad i USA med 3 like home fra teleselskabet 3 mobil.

Det betyder at har du et abonnement hos 3 mobil med “3 linke home” kan du tage det med til USA, og bruge det præcis som du gør i Danmark. Det betyder du kan bruge alt den data du er van til (dog max. 10 gb), og ringe hjem til Danmark alt det du har lyst til, uden at det koster dig ekstra. Jeg har selv benyttet mig af det i 2016 på 2 ture til USA, og det virker upåklageligt! I USA benytter 3 sig af AT&T netværk, hvilket betyder at du har præcis den samme dækning, som havde du valgt førnævnte metode med taletidskotret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *