Flybilletter med Skyscanner

Skyscanner er en enkel og brugervenlig søgemaskine, men med mange muligheder for at filtrer på nogle bestemte parameter. Skyscanner findes på 30 sprog, og har mere end 25 millioner besøgende om måneden. Min erfaring er at Skyscanner altid har den billigste pris på flybilletter til USA. MEN, dermed ikke sagt at den billigste er bedst. Den billigste kan ofte have mere end 2 stop, og en rejsetid på over 25 timer. Optjener du bonuspoint fra et bestemt flyselskab, har skyscanner den fordel at den fortæller alle de steder billetten udbydes, og der er derfor også en mulighed for at kan optjene bonuspoint.

Video – sådan bruger du Skyscanner.

Har du ikke brugt skyscanner før, eller er det første gang du skal bestille flybilletter til USA, kan du nedenfor kan du se en lille video om hvordan du bruger skyscanner.

Gå til Skyscanner her

 

Jeg har flere gange oplevet at jeg har fundet lige ´den flybillet jeg gerne vil købe, men når jeg så ender på siden hvor jeg skal købe billetten, har udfyldt en masse data, ender den med at sige at der ikke er flere billetter på ruten. Det er voldsomt irriterende. Du har med skyscanner muligheden for at oprette en prisagent, hvilket betyder at du kan indtaste din e-mail, og hver gang prisen på din rute ænder sig, får du en mail.

Se også flybilletter med Momondo
Vær opmærksom på at det ikke er søgemaskinen du handler med, men en udbyder af flybillet. Det kan være sider som SuperSaver, flybillet.dk og flightfinder. Sider der måske ikke siger dig så meget, men anbefaler skyscanner eller momondo dem, vil jeg ikke være bekymret for at handle hos dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *