Spørgsmål om ferie i USA, få hjælp her

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til planlægning af din ferie eller roadtrip i USA, er du velkommen til at skrive nedenfor. Det kan være alt det praktiske inden du rejser til USA, hvor du finder din billigste og bedste flybillet, hvordan du planlægger ruten eller hvordan du rent praktisk skal agere i USA. Ingen spørgsmål er for små, og selv de “helt store spørgsmål”, skal jeg forsøge at svare på så godt jeg kan.

Spørgsmål om ESTA og andre artikler: har du spørgsmål til emner jeg i forvejen har taget op, vil jeg bede dig skrive det i kommentarfeltet til artiklen, så andre også kan få noget ud af dit spørgsmål. Eks. finder du kommentarfeltet til ESTA ansøgning her

Udfyld blot felterne neden for, og jeg vil svare så hurtig det er muligt.

Stil dit spørgsmål her:

*
*
*