Baseball, amerikansk fodbold og basketball i USA – sport i USA

Du kommer ikke tættere på den amerikanske kultur, end ved at købe en billet til lægterne på et amerikansk sports stadion. Uanset om du er til baseball, amerikansk fodbold, baseball eller fuldstændig uinteresseret i sport, så må du ikke snyde dig selv for denne oplevelse!  

Baseball i USA – så bliver det ikke mere amerikansk.

Endelig er jeg ikke den store sports-nørd, og da jeg på et roadtrip i USA købte en billet til en baseball kamp med San Diego Padres, til den lette sum af ca. 350 kr. håbede jeg virkelig også på at det kun udvide min sportslige horisont. Og lad mig bare vær ærlig, da jeg satte på min plads på Petco Park i San Diego, anede jeg intet om spillet, kun at en kamp sagtens kunne vare i 3 timer. Allrede da vi ankom 1½ time før kampen, var der godt gang i opvarmningen hos publikum. Ikke på den danske måde, hvor det omhandler 10 store fadøl, nej her er massere af underholdning både inde og uden for banen, på det kæmpe og meget imponerende stadion med plads til ca. 42.000 tilskuere.

Når der af og til var ophold i kampen, blev det hurtig afløst af en konkurrence til publikum. baseball i usaOm det var udlodning af en bil, et barn der fik lov at komme ind på banen til sit store idol, eller et par der blev fanget af et kamera og sendt op på storskærmen, og havde vundet en større eller mindre præmier, så var det rigtig god underholdning.

De danske stadion pølser er byttet ud med nachos, overhældt med en kød-ostesovs. Og jeg må erkende at jeg et kort øjeblik overvejede, hvordan jeg skulle fortærer mit noget fedtet måltid. Lige indtil min sidemand, en stort muskuløs amerikansk hjemmefan, gav mig et “thumbs up” og jeg kunne konstatere at alle på lægterne, var smurt ind aftens hovedret.

Køb billet til sport i USA.

Jeg kan kun opfordre dig til at købe en billet til et sports arrangement, på dit roadtrip. Det er en oplevelse for både store og små, og selv om en kamp skulle snige sig over 3 timer, er der underholdning nok til hele familien. I USA er de fleste stadion opdelt i mange forskellige sektioner og priser, og priserne ligger typisk fra et par hundrede kroner til flere tusinde, så der burde være en plads til alle budgetter. Du kan slå op på nettet om der spilles kampe hvor du kommer frem, ellers er du velkommen til at skrive i kommentarfeltet nedenfor, så skal jeg forsøge at hjælpe dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

One thought on “Baseball, amerikansk fodbold og basketball i USA – sport i USA

  • God artikel. Det er nemlig en helt fantastisk oplevelse at opleve sport i USA! Specielt deres tailgate inden kampen er noget helt unikt at opleve.

    Svar på denne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *