Flybilletter med Momondo

Er du en af dem som tidligere har “skrottet” momondo, fordi den lagde lige i den dyre ende, kan det godt være at du skal gi den et “klik” mere. Siden har virkelig oppet sig de seneste år, og kan i dag give priser på flybilletter til USA, som er mindst lige så gode som skyscanner.

Momondo er rent grafisk mere brugervenlig, er det første gang du skal købe flybilletter på egen hånd, kan det virke som noget af et “kunstværk”, men alle de diagrammer og indstillinger, den præsentere. Men lad dig ikke forvirre, når du kigger nærmere på det, vil du ofte opdage, at alle muligheder for at skræddersy den perfekte flybillet til USA er lige ved hånde. I modsætning til andre søgemaskiner, som dog i mange tilfælde tilbyder samme ydelse, du skal bare klikke rundt for at finde det.

VIDEO: Sådan bruger du Momondo.

Har du ikke brugt Momondo før, eller er det første gang du skal bestille flybilletter til USA, kan du en lille video guide jeg har lavet nedenfor.

Gå til Momondo her

Når du har søgt efter en flybillet på momondo, er der en masse søjler øverst på siden, et slags prisindeks, hvor du ud fra dagene kan se hvornår det er billigst at rejse. Jeg plejer at bruge dem som en ledetråd, eller inspiration til at finde den billigste / bedste flybillet, da du ikke kan regne 100% med dem. Det kan godt være at mandag er billigere end fredag, men det kan være at din flytid om mandagen er 25 timer, mod 15 timer om fredagen, holdet det op imod en besparelse på 300 kr. ved jeg godt hvad jeg ville vælge. Du har med momondo muligheden for at oprette en prisagent, hvilket betyder at du kan indtaste din e-mail, og hver gang prisen på din rute ænder sig, får du en mail.

Læs også om flybilletter med Skysacanner

Vær opmærksom på at det ikke er søgemaskinen du handler med, men en udbyder af flybillet. Det kan være sider som SuperSaver, flybillet.dk og flightfinder. Sider der måske ikke siger dig så meget, men anbefaler skyscanner eller momondo dem, vil jeg ikke være bekymret for at handle hos dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *