Om RundrejseUSA.dk

Rundrejseusa.dk er oprette for at give dig, som skal på ferie og roadtrip til USA, tips og tricks til din planlægning. Siden bliver løbende opdateret med nyt indhold. Det er gratis at bruge siden, med andre ord er siden “nonprofit”, og indholdet er ikke påvirket af indtjening.

Om mig.
Jeg hedder Thore Olsen, og har igennem mange år arbejdet inden for mediebranchen, herunder grafik og video til bla. hjemmesider, webshops, App´s og tryk.

thoreolsen rundrejseusa.dk
thore olsen rundrejseusa.dk

Jeg har en forkærlighed for rejser og roadtrip i USA, fotografering og medieproduktion, og har kunne kombinere disse ting med denne side. Min rejse erfaring i USA kommer fra rejser på egen hånd (roadtrip), boet ved amerikansk familie, og så har jeg familiemedlemmer der har boet i USA. Jeg vil gerne dele mine erfaringer med andre, og hjælpe dig, med de spørgsmål du måtte have, – hvis det er mig muligt. Jeg er hverken guru inden for USA rejser, eller har 200 rejser til USA på mit CV, ej heller uddannet rejsejournalist eller tekstforfatter, til gengæld har jeg selv måtte starte helt fra bunden, og du sidder måske med nogle af de samme tanker, som jeg sad med den gang.

Spørgsmål og kommentar.
Sidder du med nogle spørgsmål eller kommentar til indholdet eller til din kommende ferie til USA, er du som tidligere nævnt, velkommen til at skrive under de enkelte indlæg. – Jeg vil forsøge at svare dig så hurtig jeg kan, eller henvise til andre som kan hjælpe dig. Sidder du også med nogle tips og tricks er du mere end velkommen til at skrive, og dele dem med os andre. – “Thumbs Up” for den gode tone!

Billeder og indhold.
Alt indhold på siden er omfattet af Dansk lovgivning om ophavsret (Copyright), og det er ikke tilladt at kopiere eller distribuere indholdet uden skriftlig tilladelse. Du er meget velkommen til at skrive en mail til info@rundrejseusa.dk hvis du ønsker noget indhold udleveret. De fleste billeder findes i 4288×2848, 300 inch. Video materiale forefindes i HD eller Full HD. Der tages forbehold for tryk og formuleringsfejl, fejl i beskrivelse og indhold.