Billigere flybilletter til USA fra sommer med WOW Air

Der går nærmest ikke et år, uden at nye flyruter bliver åbnet mellem nordamerika og europa. Hvilket er rigtig godt for alle os, som sidder og planlægger årets ferie til USA. Denne gang er det lavpris flyselskabet fra Island, WOW Air, som kaster sig ud i konkurrencen med ruter fra Island til San Fransisco, og senere en rute til Los Angeles.

Fra den 9. juni vil WOW Air, åbne ruten Keflavik – San Fransisco med 5 ugentlige afgange, og den 15. juni åbner de ruten til Los Angeles med 4 ugentlige afgange, det skriver check-in.dk. Det er da også Danmark, som Islandske WOW Air har kastet sin kærlighed på, idet de i dag har ruter til Boston og Washington DC, som danskerne har taget særdeles godt imod. WOW Air åbner de nye ruter med et tilbud fra København via Keflavik til San Fransisco til 1.499 dkr. vel og mærke for en enkeltbillet. Men normalprisen ender helt oppe på 3.930 dkr. for en retur, inkl. skatter – dog uden bagage! Skal bagagen med, skal du ligge 888 dkr. oveni, og der er derfor alternativer som i dag kan flyve Kastrup – San Fransisco billigere, bla. Norwegian.

Får du fingerne i en af de billige flybilletter med WOW fra Kastrup, skal du nok også forberede dig på at sidde tæt i flyet – meget tæt! WOW Air har planer om at anskaffe sig Airbus A330-300 fly til ruten, indrettet med 340 sæder. SAS har i dag samme type fly, de er indrettet til at 266 sæder, fordelt på 3 klasser.

Uanset om du vælger at købe flybilletter til USA med WOW Air, har tidligere konkurrence på ruten vist, at den generelle flybilletpris falder – så WOW´s nye tiltag er godt nyt for alle USA elskere!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *