Planlægningsværktøj til USA rute.

Da jeg selv skulle planlægge min første ferie til USA, fik jeg plottet alt for store afstande ind på mit kort. Problemet var bare at jeg havde svært ved at bedømme, hvor lang tid den enkelte strækning var. Det kan godt være at en strækning er 500 miles, men må man køre 70 eller 50 miles p.h.? Derfor kan det være svært at gennemskue hvor lang tid det endelig tager på dit rundtur i USA.

Hvor lang tid tager din rute i USA?

Et af de hyppigste spørgsmål fra folk der er ved at planlægge deres første ferie i USA, er om deres rute er realistisk i forhold til den tid de har afsat. I 8 ud af 10 tilfælde er svaret nej. I Videoen nedenfor kan du se hvordan du kan bedømme tiden på din rute i USA.

 


Hvor lang tid kan man køre om dagen på et roadtrip?

Spørgsmålet er umuligt at give et entydig svar på, det kommer helt an på om du har børn med på ferien, og hvordan du selv har det med at side i en bil? For nogen kan 1 time på en highway være riligt, mens andre fint kan køre 4 timer uden problem. Er en 2 timers tur her hjemme i Danmark, så skal du nok ikke planlægge din ferie i USA efter, at i skal køre 4 timer hver dag. Personligt planlægger jeg mine ferier i USA efter at jeg i gennemsnit, ikke køre mere end 2 timer i gennemsnit pr dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *