Rejseforsikring til USA -billigst og bedst!

Kommer du til skade i USA eller forvolder du skade på andre under din ferie, er det uhyre vigtigt at have en rejseforsikring til USA. Det er lidt ambevelendt med rejseforsikring til USA, for vi håber aldrig at for brug for den, men omvendt vil vi heller ikke betale for lidt så vi kommer i problemer.

Rejseforsikring til USA

Jo du kan godt rejse ind i USA uden rejseforkring – men noget så dumt vil jeg ikke opfordre nogen til. Det er uhyre vigtigt at have en rejseforsikring når du rejser ind i USA, og som udgangspunkt er du  ikke dækket af din almindelige rejseforsikring, da den som ofte kun dækker dig i europa. De fleste er nok enige med mig i, at vi ikke gider spare 200 kr, og så senere finde ud af at vi ikke er ordenlig dækket i USA. Omvendt er det også lidt af en jungle at finde ud af, jeg har samlet nogle af mine erfaringer her, og løsninger til billige rejseforsikringer som dækker ordenligt i USA. Når du køber en rejseforsikring til USA, kan de være lidt anderledes end når du køber en rejseforsikring til europa. For det første er de væsenlig dyre, men i mange tilfælde køber du kun rejseforsikringen til at dække for den periode du opholder dig i USA. Ved de store  udbydere på market, skal du forvente at en rejseforskring koster mellem 750 – 1000 kr. pr. person for 3 uger.

 

Rejseforsikring til USA når i rejser flere.

Er i flere der rejser sammen på samme ferie til USA (ikke familie medlemmer), og har i ikke en rejseforsikring til USA i forvejen, kan det være en rigtigt god ide at bestille en rejseforsikring til USA, fra samme forsikringsselskab. Jeg har selv stået i Los Angeles, sammen med min kammerart hvor vores fly blev annulleret. Vi havde hver vores rejseforsikring til USA, og problemet blev at hvert forsikringsselskab havde hver deres måde at løse det på, hvilket i sidste ende ville betyde at vi skulle flyve hjem med et døgns mellemrum. Derfor valgte vi at betale hvad det kostede, at flyve hjem sammen.

 

Rejseforsikring til USA med mastercard og eurocard.

Mastercard og eurocard har lavet nogle løsninger hvor du får en rejseforsikring med dit kreditkort. Mit bedste råd til dig, hvis du har sådan en løsning, er at kontrollere hvordan rejseforsikringen dækker da det kan være individuelt. I visse tilfælde skal rejsen også være betalt med kortet. Har du en kæreste, ægtefælle eller far / mor der skal med på ferien til USA, og som har et mastercard eller eurocard til erhverv, kan i alle sammen være dækket uden at skulle betale for en rejseforskring, da den er betalt at firmaet. Jeg har selv rejst på en sådan løsning til USA, og var noget skeptisk over for dækningen og læse derfor alt det med småt. Faktum var at den dækkede bedre end f.eks. europæisk.

 

Billig rejseforsikring til USA.

Da jeg rejse til USA for første gang, for ca. 10 år siden, undersøgte jeg hos mit forsikringsselskab hvad de skulle have for at udstede en rejseforsikring til USA. Det var alt for dyrt, og jeg endte med at købe en ved europæiske. Efter at have fået nyt forsikringsselskab prøvede jeg igen for ½ år siden, og de gav mig et tilbud hvor jeg skulle betale 200 kr. mere om året til min indboforsikring, og så ville jeg få en verdens rejseforsikring (også USA) til alle i husstanden. Det kan altså godt betale sig at undersøge hos dit eget forsikringsselskab. Dog dækker de ikke mistet begage lige så godt som andre, men forskring til mistet begage er et helt emne for sig selv, læst om forsinket eller mistet bagege her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *