Citypass New York – Rabatkort til New York City

New York city er en rigtig dyr by at besøge! I takt med at det blive billigere og billegere at flyve til New York (Alene i Danmark har vi i  PT. 3 direkte ruter til fra Danmark / Kastrup), er der  også kommet flere turister til New York, og det er li med højere priser. Men med et lille “rabatkort”, kan du besøge det meste uden at skulle tænke over prisen – en mulighed jeg selv har benyttet mig af.

Rabat på attraktioner i New York.

Da jeg sad og  regnede på min egen ferie til New York, kunne jeg godt se at prisen for at besøge attraktioner i New York, økonomisk langt vil overstige prisen for overnatning i 5 dage, i den ellers pebret by at bo i. Men når jeg tager på ferie i USA gider jeg heller ikke gå på kompromis med oplevelser, heldigvis findes massere af rabat ordninger i USA – det er nærmest her rabat systemerne bliver født, og du kan selvfølgelig også få rabat på attraktionerne i New York og på manhattan. Bare lige for en god orden skyld, kan vi lige så godt tage den med det samme: Det er ikke et samlehæfte med rabatkuponer eller lignende, det er et kort som giver dig adgang til en lang række attraktioner “kvit og frit” når du har betalt for kortet. Der er to store rabatordninger  i New York, som har hver deres fordele. Men fælles for dem begge er at du som min. skal være i New York i 3 dage, og du har besluttet dig for at besøge min. 4-5 attraktioner på din ferie, – ellers er de simpelthen ikke attraktive for dig, dog med en undtagelse som jeg kommer ind på lidt senere.

Kortende fungere på den måde at når du har betalt for dem, har du fri adgang til en række attraktioner. Du viser blot kortet ved ankomsten til den enkelte attraktion i New York, og bliver lukket ind. Når du tager kortret i brug første gang, har du et hvis antal dage hvor kortet er aktivt indtil den automatisk udløber. Du kan altså sagtens købe den hjemme fra flere måneder i forvejen, uden præcis at vide om det er den ene eller anden dag du vil benytte den i New York – gyldighedperioden løber først fra du tager den i brug. Du kan som udgangpunkt kun besøge den samme attraktion én gang med det samme rabatkort.

New York CityPass

New York CityPass er den billigste af rabatordningerne, og i sagens natur også den med det mindste udbud. New York CityPassDer er dog den fordel med New York CityPass at kortet er gyldig i 9 dage, fra du tager den i brug, og du skal altså ikke jage afsted for at nå det hele. Ulempen er at du ikke kommer til at “jage” så meget, for udbudet af attraktioner er ikke mange. Du har 9 attraktioner at vælge imellem , ud af dem kan du besøge 6 af dem. Og ikke engang her er det frit valg på alle hylder. Du skal bla. tage stillig til om du ønsker at besøge enten 9/11 memorial & museum eller Intrepid Sea, air & Space Museum. Vær opmærksom på at Hop-on Hop-off Tours heller ikke er med. Dog koster New York CityPass kun 116 $. Gå til New York CityPass

 

The New York Pass.

The New York PassHos The New York Pass skal du vælge hvor mange dage dit kort skal være gyldigt, jo flere dage du ønsker kortet, jo dyrer bliver det. Til gengæld har du så også adgang til et hav af attraktioner. Det siger næsten sig selv at med et hav af attraktioner, er prisen også derefter: En 3 dags The New York Pass koster ca. 205$. Mange af tilbudene i The New York Pass er guiede ture, så vil du opleve New York på ejen hånd vil udbudet til dig være væsenlig mindre. Gå til The New York Pass

Front of line.

Med begge typer af rabatordninger får du også front of line, hvilket betyder at du kan springe hele køen over når du kommer til attraktionen, og gå direkte ind. Det lyder måske ikke af noget særligt, men i højsæsonen med rigtig mange turister i USA, kan du risikere at skulle vente i flere timer, det slipper du altså for med et Front of Line.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *