Opgradering af flysæde, Delta comfort plus +

Inden du nærmest er færdig med at købe din flybillet, får du et hav af valgmuligheder om at opgrader dit flysæde. Hvor det på kortere flyvninger sjælendt kan svare sig, fordi man typisk kan overkomme at side lidt ubekvemt i sit flysæde i en kortere periode, kan det på længere oversøgeisske flyvninger være fristende at få mere komfort i sit flysæde. Men er det pengene værd at få sit flysæde opgraderet til delta comfort plus?

 

Delta comfort plus + opgradering.

Jeg har prøvet de fleste opgraderinger ombord på oversøgeske flyrejser, og det er langt fra de fleste der er pengene værd. Komfort, ekstra ben længde og anderledes mad kan pluslig blive meget dyrt. Typisk skelner man mellem klasse opgradering og sæde opgradering. Klasserne er typisk dem vi kender som Economy, business og  first, hvor flysæde opgradering typisk sker inden for den samme klasse.  Hos Delta Airlines tilbyder man en 4. klasse, kaldet Delta Comfort Plus +. Prisen på opgradering variere alt efter hvor lang flyvningen er, jeg skulle fra Amsterdam til New York, her kostede en opgradering 350 kr (50 dollars), allerede med prisen er det svært at sige at man ikke får noget for pengene idet man får ekstra benplads, sammenlignet med andre flyselskaber.

Meget for pengene ved en fly opgradering.

Med delta comfort plus + får du 10 cm længere mellem sæde rækkerne, eller 10 cm. mere benplads om du vil. Det lyder ikke af meget, og det kan også være svært at se på billedet, men jeg har meget lange ben, og har svært ved at side normal i et alm. flysæde, men pluselg virkede 10 cm. som en del.

mere benplads på fly
mere benplads på ved at opgradere til Delta Comfort Plus

Sæderne er bræder, og kan lænes længere tilbage, hvilket burde virke signerende når passagerene foran læner sit sæde tilbage, men det føltes ikke sådan. I “computeren” i sædet foran dig, har du adgang til flere film og serier, hvilket virker helt overføldigt i forhold til udvalget i forvejen. Du får adgang til skypriority bording, hvilket betyder at du er en af de første der kommer ombord når flyet border. Det kan være rart så man i fred og ro, kan finde plads til ens håndbagage, omvendt betyder det også at du er en af de første der kommer ud igen.

Taget prisen i betragtning, kan jeg virkelig anbefale dig at opgradere til Delta Comfort Plus +. Udover ovenstående fordele, får du også andre goder som gratis øl, tandbørste og toiletartikler, hvilket mere virker som et forsøg på at lokke folk til, end det endelig giver værdi på din rejse. Efter at have siddet i et Delta Comfort Plus flysæde halvdelen af turen, virker det nærmes som tortur, hvis man skulle tage den sidste del af rejsen med almindelig benplads.

Sådan opgradere du dit flysæde.

Delta Comfort PlusDet siger jo nok sig selv, men skal du opgradere til Delta Comfort Plus +, kan det kun ske i et fly fra Delta Airlines. Men efter som at flyselskaberne samarbejder kan du sagtens komme ud for at du flyver med to flyselskaber på gennem din rejse. På din flybillet kan du se dit flynummer, starter flynummeret med DL(Efterfulgt af et 4 cifret nummer) er det næsten sikkert at det er et fly fra Delta Airlines. Her efter kan du logge ind på Delta Airlines og under valg af dit flysæde skal du vælge i Comfort Plus +.

 

momondo – Find de billigste flybilletter her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *