Hotel ved Monument Valley

Er man på et roadtrip på vestkysten i USA, er Monument Vally bestemt et besøg værd, men hoteller / moteller nær Monument Valley er der ikke mange af. Den nærmeste “større” by ligger ca. 35 min. kørsel fra Monument Valley, og herfra kan du ikke de mejesætdiske monumenter. Men vil du vågne op midt i Monument Valley, og se solen fra morgen af, kaste de første lysstråler ud over de mægtige landskab, skal du være hurtig ude.

Hotel med udsigt over Monument Valley

Nogle gange er man bare nød til at betale prisen for at få oplevelsen, og det må man sige du kommer til hvis du vil have en overnatning ude i selve Monument Valley, uanset om det skal være på hotel / motel eller i telt. The View Hotel er hotellet der ligger ude i selve Navajo Nation’s Monument Valley Park. Hotellet er gravet ud i en klippe, og du får en unik udsigt ud over selve Monument Valley. Alle værelser er med små teresser, alle med udsigt direkte mod øst, så herfra er der kun udsigt til solopgangen, du må altså tidelig op for at få det hele med! Og det hele med, vil du helt sikkert have til prisen. Da jeg besøgte Monument Valley kostede en overnatning på The View Hotel, fra 2500 kr – og du skal være hurtig, de fleste værelser er udsolgt måneder i forvejen. En pris der gjorde at jeg godt kunne finde en overnatning lidt billigere og så stå lidt tideligere op, for at køre ud i selve Monument Valley og nyde solopgangen.

Goulding’s Lodge i Monument Valley

Goulding’s Lodge ligger ikke i selve Navajo Nation’s Monument Valley Park, men 3 min. kørsel fra indgangen.

Goulding's Lodge
Goulding’s Lodge

Du ligger stadig omgivet af de prægtige monumenter, men kommer blot til at betale en lille smule mindre, fordi det ikke er i selve parken. Goulding’s Lodge ligger lige som The View op af / inde i  en klippe udskæring. Da jeg besøgte Goulding’s Lodge, betalte vi 1.360 dkr. for en overnatning, også her gælder det om at booke i god tid. Prisen er i den absolut høje ende i forhold til standarten på hotellet, men af og til må man give lidt ekstra for at få hele oplevelsen med. Det første der mødte os i receptionen, var en ansat der forklarede om hvilken en dårlig dag han havde, at alt var galt og at internettet iøvrigt ikke virkede. Det var faktisk rart at høre en amerikaner brokke sig, det er ofte lidt overfladisk med “how are you today. Men udover det manglende intetnet, biografen der ikke fingerede og poolen der lukkede kl 18, så var værelset pænt og rent. Hotellet ligger i en lille “by”, med en købmand og et stort vaskeri. Så besøger du Goulding’s Lodge kan du med fordel kordinere det med vask af dit tøj her. Hotellet har også en restaturant, og i forhold til priserne på værelserne havde vi nok forventet at det også ville afspejle restauranten, – men vi blev overrasket. Priserne var en anelse under gennemsnittet i USA, og da det ligger i Navajo reservatet, er drikkepenge også indregnet i prisen.

Goulding’s Lodge har også små teresser til værelserne, med udsigt til monumenterne. Der er bare den store fordel at udsigten er mod nord, så kigger du til den ene side, har du solopgangen og til den anden solnedgangen.

Jeg vil ikke tale andre fra en overnatning i Monument Valley, men som den jyde jeg er, kan jeg ikke lade vær med at tænkte på, at du næsten vil kunne få 3 overnatninger til samme pris i en af de nærliggende byer (35 min. væk). På den anden side er det også en enestående oplevelse, og tager man det som en “once in a lifetime” kan det jo ikke gøres op i kr. / øre..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *