Billigt hotel i USA – billig overnatning med HotWire

Få det absolut billigste hotel i USA, uden undtagelse! Det kan du gøre med en side, som ikke vil fortælle hvem de billige hoteller i USA er, før du har booket og betalt. Lyder det lidt for risky, så læs her om et fænomen, med udbud af billige hoteller, der er eksploderet i USA, og som er godt på vej til Europa.

Det ligger rigtig dårlig i munden hos os danskerne, at vi først ved hvad vi får, når vi har betalt det! Men ikke desto mindre er måden at booke billige hoteller og overnatninger på, eksploderet i USA. Trods mit store “jydehjerte”, der vil se hvad jeg køber, var der også en del af jyden, der godt liii vil have lidt billigere overnatninger end andre, så det skulle naturligvis testet af!

Book de billigste overnatninger i USA med HotWire.
hotwire.com er en side hvor du kan søge på overnatninger, lige som ved alle mulige andre hotel søgemaskiner. Forskellen er bare at det koster ca. halvdel af normal prisen på hoteller, og så ved du ikke hvad du køber før du har betalt.

Hvis hoteller har nogle enkelte værelser som de ikke kan komme af med, “giver” de dem til hotwire og halvere prisen. Men for at de andre gæster på hotellet, som har betalt fuld pris, ikke skal finde prisen billigere, og for at det ikke ser ud som om at hotellet holder “udsalg”, får du først at vide hvilket et hotel det er, når du har betalt.

Gå til hotwire.com

Bedre hotel end forventet.
Da vi bookede vores første overnatning, var det 3 stjernet hotel i San Francisco, som vi bookede på dagen. Jeg havde undersøgt priserne i San Francisco på forhånd, og det var svært at få noget for under 900 dkr. på det tidspunkt. Så da vi fandt en overnatning på 3 stjernet hotel i centrum, med morgenmad og gratis parkering til 800 dkr. slog vi til! Og vi blev ærligtalt noget forbavset, da vi så standarten på hotellet! Stort pænt værelse, med det hele. Høflig personale – kort sagt et rigtig godt hotel. Vi fandt senere ud af, at havde vi kørt ind fra gaden, skulle vi havet givet 1900 dkr.

Så de næste 14 dage, bookede vi næsten hver dag, via hotwire, og ikke en eneste gang blev vi skuffet. Tvært imod, blev vi indlogeret på 4-5 stjernet hoteller, med pæne og rene værelser.

Vi gjorde det, at vi via af vores Ipad bestilte hotellet via hotwire om morgen, eller når vi sad i bilen, og viste hvilken en by vi skulle overnatte i om natten. Booker du via hotwire er det bedst at vente til sidste øjeblik, da du kan opnå den største rabat.

En gang oplevede vi noget knas med vores internetforbindelse, hvilket resulterede i at vi kom til at booke og betale for 2 overnatninger til samme nat. Men det var blot en opringning til siden, og vi fik lov at slette den vi ønskede.

Se videoguide: Sådan bruger du HotWire.

Få opgraderet dit hotel gratis!
Især i storbyerne eller i eftertragtet områder kunne det være svært for hotwire at gøre det billigere, end de billigste moteller / hoteller vi selv kunne finde. Til gengæld, kunne hotwire så tilbyde os, et 4 stjernet hotel til samme pris, som vi kunne finde det billigste motel til.

Hvem står bag hotwire.
Det er moderselskabet bag Expidia, som også står bag hotwire. Derfor er udvalget af hoteller også stort, og servicen er helt i orden.

Hoteller i New York

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *