Motel nær Antelope Canyon – High Desert Lodge i Page

Et af de mest charmerne moteller jeg har overnattet på, er High Desert Lodge nær byen Page i Arizona. Et vaske ægte familie drevet motel, som ved at god service giver glade gæster! Her er der ægte cowboy stemning midt ude på prærien, med lassoer på væggene og et rodeo stadion i baghaven.

Helt rigtig er det nu ikke, når jeg skriver, at motellet High Desert Lodge ligger i Arizona, det ligger i staten Utah. Men 10 min på gåben fra motellet, står du inde i en ny tidszone i staten Arizona, og kun ganske få miles fra byen Page hvor du bla. finder Antelope Canyon, Horseshoe Bend og Lake Powell. High Desert Lodge er drevet af Tom & Billie Streelman, den ene er fascineret af at sejle på Lake Powell og den anden er glad for heste, og hvis der er noget sted de to ting kan foreviges så er det i området omkring Page.

Du finder motellet på highway 89, ca. 27 km. nord for Page, i en lille by ved navn Big Water, i staten Utah.

Motel med cowboy stemning

Hvert værelse på motellet har sin egen stil og udsmykning. Indretningen og farvevalget er nok ikke taget ud af et dansk modeblad, men man kunne godt blive i tvivl om, John Wayne havde været inde over. På væggene hænger alt muligt cowboy udstyr, selv lassoen bærer præg af et langt livs aftjent tjeneste. Har man et ønske om at leve midt i det vilde vesten, med ægte cowboy stemning, er man da i hvert fald endt der.

Hvert værelse er udstyret med fjernsyn, køleskab med lille fryser, trådløs internet og aircondition. Det sidste var noget, vi blev rigtig glade for! Da vi ankom til motellet, var der omkring 48 grader udenfor. Det er lige en anelse for varmt for en dansk viking som mig, så vi tjekkede ind, gik direkte på værelset og tændte for airconditionen. Først da solen begynde at gå ned, vågede vi os udenfor igen. Og nu var det der lignede nogle campingvogne da vi ankom, lavet om til madboder hvor vi kunne købe vores aftensmad! Aldrig har jeg fået så autentisk en betjening, man var ikke i tvivl om, at det var en af de lokale, der havde fået et job ved siden af sit normale arbejde, med at lave og servere maden. Om det var stemningen eller om det virkelig var maden der var god, ved jeg ikke, men det var den bedste bedste burger med pomfritter jeg fik på den roadtrip.

Vi gav 654 dkr. for en overnatning, hvilket er væsenligt billigere end på moteller inde i selve Page.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *