Esta ansøgning fup – undgå at blive snydt

Pas på ikke at gå i fælden med Esta ansøgning fup sider. Desværre er der sider der ude som fupper folk med ESTA ansøgnings sider, der ligner den originale esta side, men som tager sig rigtig godt betalt for at håndtere din esta ansøgning. Læs her hvordan du undgår at blive fuppet med din ESTA ansøgning.

Esta ansøgning fup.

Som nævnt findes der sider ude på nettet, som udgiver sig for at være en ESTA side. Det er de i princippet også, de tager sig bare rigtig godt betalt for det. En ting er at du kommer til at betale for meget, men der noget der endnu værre, og det kommer vi ind på længere nede.  Der skal ikke mere til, end at du læste denne side, for at du undgår at støde ind i en af fup esta ansøgnings side. For den rigtige adresse til den rigtige ESTA side er: https://esta.cbp.dhs.gov/esta/ Bag siden står US customs and border protection, og det er dem der skal lukke dig ind i USA.

Der findes to typer falske esta ansøgnings sider, dem der stjæler dine penge og løber, og så er der dem der tager sig rigtig godt betalt, og faktisk “hjælper” dig med at håndtere din esta. Og hjælper er så meget sagt fordi på deres side skal ud udfylde nøjagtigt de samme data som du skal på den officielle esta side, så hvad er det du har betalt for? -fup! Siderne er desværre ikke ulovlige fordi de “hjælper” andre med at indsende deres esta ansøgning. En ting er pengene du betaler for meget, men det værste er at der nu sidder personer med dine personlige oplysninger! Så for at undgå det, så brug ovenstående link.
Se også. Hjælp til ESTA ansøgning
Jeg og mange andre sider på nettet der skriver om ferie i USA, har gjort meget for at gøre opmærksom på det, men alligevel ser jeg gang på gang at folk falder i. Seneste har jeg set en person, som til dagligt arbejder med internet kommunikation falde i fælden, så noget tyder på at det er ugennemskuelig, derfor er mit råd:

ESTA ansøgning pris.

Prisen på en ESTA er 14 amerikanske dollars (2017), og det er en af de lestte måder at se om en ESTA ansøgnings side er falsk, fordi de vil tjene Ekstra. Så er prisen på din ESTA ansøgning mere end 14 US dollars, så er det noget galt.

Har du været udsat for fup, eller har du også et råd til andre må du meget gerne skrive en kommentar nedenfor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 spørgsmål om “Esta ansøgning fup – undgå at blive snydt

 • jeg har bestil min gruppe esta via norweigens link. det undre mig, at jeg ikke har fået en mail, hvor der stå vi er godkendte. Går jeg ind på esta siden og tjekker min gruppe, står der vi er godkendte. burde vi ikke havde fået en mail?

  Svar på denne
  • Hej Anja!

   Jeg får tit henvisninger til ander sider med links til ESTA, og jeg ved af gode grunde ikke hvor de linker hen, derfor anbefaler jeg altid folk at bruge linket fra denne side: ESTA Ansøgning. Men hvis du logger ind på den officielle Customs And Border Protection hjemmeside https://esta.cbp.dhs.gov/esta/, og kan se der inde i er godkendte – så er den god nok.

   Tjek dit spamfilter / spam-mails, den kan sikkert godt ligge her i. Finder du den ikke, udskriver du blot godkendelsen ud fra hjemmesiden.

   – God tur.

   Venlig hilsen
   Thore

   Svar på denne
 • Både min svigerdatter og hendes datter har betalt hver ca. 600 Kr for deres ESTA. Hvad kan der gøres?

  Svar på denne
  • Hej Jette!

   Hvis de har fået deres godkendte ESTA pr. mail – altså en officiel mail hvor der står at de er godkendte samt et ansøgningsnummer, så vil jeg lade det være ved det.
   Problemet består i hvis de ikke er godkendt i ESAT systemet – men skriv endelig hvis de ikke er godkendt, så tager vi den derfra.

   Venlig hilsen
   Thore Olsen.

   Svar på denne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *